Fourteen Model Management opent North Model Scouting in LeeuwardenWegens groot succes met scouten en vele aanmeldingen vanuit het noordelijke gedeelte van Nederland hebben wij met Jamm Models uit Leeuwarden de handen in één geslagen om potentiële modellen in het noorden te ontdekken en naar de internationale top te begeleiden. Dat doen we onder de naam North Model Scouting.

Ons nieuwe samenwerkingsverband creëert een brug tussen het aspirant model in het noorden en de internationale top van Parijs, Milaan, New York en Londen. Het team van North Model Scouting focust zich vooral op het ontdekken en begeleiden van de modellen, die vervolgens door ons als Fourteen Model Management in Amsterdam internationaal worden vertegenwoordigd. Onze modellen werken onder andere voor modehuizen als Prada, Dior en Chanel. De scouts van North Model Scouting bezoeken elke donderdag en zaterdag verschillende winkelcentra in Noord-Nederland en zijn daar op zoek naar het nieuwe top model.

North Model Search


North Model Scouting presenteert zich op 10 maart tijdens de manifestatie Vrouw in het WTC Expo in Leeuwarden. Daar wordt in samenwerking met modellenbureaus uit Parijs, New York en Londen de North Model Search georganiseerd waar talenten uit Noord-Nederland zich kunnen presenteren.

Als Fourteen Model Management zijn wij enthousiast over ons partnership in North Model Scouting. We gaan mooie tijden met elkaar beleven. Jen-ai Monsma uit Leeuwarden gaat leiding geven aan het North Model Scouting Team. Zij is een vakvrouw waar we in geloven en waar we als collega’s graag mee gaan samenwerken.

North Model Scouting goes where the action is!

Jursten van der Linden, Directeur Fourteen Model Management - Amsterdam.


X