Internationaal model worden

Heb jij er altijd al van gedroomd op de cover te staan van een toonaangevend blad of het gezicht te worden van een cosmeticamerk?

Fourteen Model Management komt dan graag in contact met jou! Wij hebben een oog voor talent en zorgen ervoor dat jouw talent verder wordt ontwikkeld. Met intensieve training en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij voorbereid wordt op het grote werk en brengen we je in contact met professionals uit de internationale modellenwereld.

Op gesprek bij het modellenbureau is altijd kosteloos en vrijblijvend.


Wat zoeken wij:

Ben je een meisje tussen de 14 en 22 jaar, heb je een lengte tussen de 1.72m en 1.82m en draag je kledingmaat 34/36 of ben je een man ouder dan 16 jaar, 186 en 191 lang en draag je kledingmaat 48/50 Stuur ons dan nu je foto’s op via ons aanmeldt programma of stuur een email naar info@fourteenmodelmanagement.com.


Wat voor foto's moet je opsturen:

Duidelijke naturelle foto's (zonder make-up, filters of photoshop). Bijvoorkeur foto's gemaakt in daglicht met een camera of een scherpe smartphone camera. Draag geen hoeden, petten, mutsen of bril en geen groepsfoto's. Upload minimaal een foto waar je helemaal op staat en een duidelijke portret foto van je gezicht.

Wil je meer tips en informatie over het opsturen van de juiste foto's naar een modellenbureau, lees dan ons artikel op de model academy: Foto's opsturen naar een modellenbureau

Let op: wij nemen binnen 48 uur per email of telefoon contact met op met de kandidaten die op casting mogen komen. Als je géén foutmelding krijgt is de aanmelding goed binnen gekomen en als je geen reactie ontvangen hebt ben je helaas niet geselecteerd. Wij doen ons best om iedereen antwoord te geven. Check ook je spamfolder.

Voornaam

Achternaam

E-mail adres

Telefoonnummer

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Lengte

Confectie maat

Schoen maat

Foto (max 1mb)


X