Pas op voor bedriegers!

De modellenwereld vandaag de dag, is een industrie met erg veel aantrekkingskracht. Gescout worden is een grote droom voor véél beginnend modellen. Het scouten is tegenwoordig ontzettend toegankelijk geworden door social media, met name op instagram zijn model scouts erg actief. Helaas zijn er ook veel oplichters en bedriegers actief op social media.

Fourteen Model Management werkt niet samen met externe bedrijven of personen die modellen scouten. De model scouts van Fourteen Model Management zijn zorgvuldig geselecteerd. De scouts van Fourteen zijn zowel actief op social-media als op straat. Het kan dus voorkomen dat je een kaartje krijgt of op social-media gevraagd wordt contact op te nemen.

We willen benadrukken dat een casting bij Fourteen Model Management nooit gepland wordt via een Instagram Direct Message, Facebook bericht of een Whatsapp bericht. Zodra je gescout wordt door ons of een van onze scouts, dan wordt je verzocht om contact op te nemen met ons officiële e-mailadres info@fourteenmodelmanagement.com. Uit deze e-mail conversatie wordt alle communicatie voortgezet. Afspraken met Fourteen Model Management worden EXPLICIET per e-mail gemaakt en met een e-mail van het domein @fourteenmodelmanagement.com of @fourteenmodelacademy.com.

Denk je dat je benaderd bent door een verkeerd persoon of twijfel je over de manier waarop je gescout bent, neem dan contact met ons op via: iris@fourteenmodelmanagement.com

Onze vertrouwde accounts:

@Fourteenmodelmanagement
@Fourteenmodelacademy

info@fourteenmodelmanagement.com
Jursten@fourteenmodelmanagement.com
Adelaide@fourteenmodelmanagement.com

info@fourteenmodelacademy.com
Paultje@fourteenmodelacademy.com

info@north-models.nl
info@northmodelscouting.nl

Laatste update: 3 april 2019.

X