Pas op voor bedriegers!

De modellenwereld vandaag de dag, is een industrie met erg veel aantrekkingskracht. Gescout worden is een grote droom voor véél beginnend modellen. Het scouten is tegenwoordig ontzettend toegankelijk geworden door social media, met name op instagram zijn model scouts erg actief. Helaas zijn er ook veel oplichters en bedriegers actief op social media.

Fourteen model management werkt, behalve met Jamm Models (Jenai Monsma), North Models (Fourteen North) en Holland Model Scoutniet samen met externe bedrijven of personen die modellen scouten. De model scouts van Fourteen model management zijn zorgvuldig geselecteerd. De scouts van Fourteen zijn zowel actief op social-media als op straat. Het kan dus voor komen dat je een kaartje krijgt of op social-media gevraagd wordt contact op te nemen. 

We willen benadrukken dat een afspraak met Fourteen Model Management nooit gemaakt wordt via een Instagram Direct Message, Facebook bericht of een Whatsapp bericht. Zodra je gescout wordt door ons of een van onze scouts, dan wordt je verzocht om contact op te nemen met ons officiële e-mail adres. Bijvoorbeeld, info@fourteenmodelmanagement.com. Uit deze e-mail conversatie wordt alle communicatie voortgezet. Afspraken met Fourteen model management worden EXPLICIET per e-mail gemaakt en met een e-mail van het domein @fourteenmodelmanagement.com of @fourteenmodelacademy.com.

Denk je dat je benaderd bent door een verkeerd persoon of twijfel je over de manier waarop je gescout bent, neem dan contact met ons op via:

info@fourteenmodelmanagement.com

Onze vertrouwde accounts:

@Fourteenmodelmanagement
@Fourteenmodelacademy
@Fourteenmenamsterdam
@Adelaidehortense
@Iv.modelscout (Iris Vlekke)
@Outlx.w (Wayne Kooreman)
@Paulinho_marinho

info@fourteenmodelmanagement.com
Jursten@fourteenmodelmanagement.com
Daniel@fourteenmodelmanagement.com
Adelaide@fourteenmodelmanagement.com

Iris@fourteenmodelmanagement.com

info@fourteenmodelacadey.com
Paultje@fourteenmodelacademy.com

info@jammmodels.nl (Jenai Monsma)

Fourteen Model Management en Jamm Models slaan binnenkort de handen in een om in het noorden van het land NORTH MODELS te openen onder leiding van Jenai Monsma. Het officiele contactadres op dit moment is info@jammmodels.nl

Laatste update: 2 sept 2017.

X