Contact

Amsterdam
Singel 250, 1016 AB
Postbus 11387, 1001GJ
AMSTERDAM The Netherlands

Persoonlijk management

Fourteen Model Management is een modellenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij richten ons op de internationale top segment mode. Fourteen Model Management werkt met nationale en internationale klanten en ondersteunt en begeleidt haar modellen in elk aspect van hun carrière. 

Fourteen Model Management heeft een groot netwerk van internationale agenten die samenwerken aan de strategische ontwikkeling en uitvoering van de carrières en werkt met alle top casting directors in Parijs, Milaan, New York en Londen. Klanten van Fourteen bestaan uit o.a. Prada, Dior, Chanel en Vogue. 

Fourteen Model Academy

Bij Fourteen Model Management geloven wij niet alleen in de kracht strategisch management, maar zetten wij ons ook vooral in voor de ontwikkeling van een model. In samenwerking met voedingsdeskundigen, lifestyle-, houding- en sportspecialisten bouwen wij een stevige fundering op voor de carrière van onze modellen. Wij kennen de hoge eisen die gesteld worden in de modellenwereld als geen ander. De begeleiders en scouts van Fourteen zijn goed bekend met het toekomstige werkterrein van de modellen. Door middel van de jarenlange ervaring van de coaches kunnen wij onze modellen klaarstomen voor het modellenwerk. De modellen krijgen professionele advies en een intensieve persoonlijke over houding, voeding, beweging en een gezonde levensstijl. Door het kleinschalige management kunnen wij de modellen voorzien van het persoonlijke aandacht die zij nodig hebben om de top te bereiken.

In samenwerking met de marktleidende internationale modellen-agenten, organiseert Fourteen Model Management een paar keer per jaar een dag waar je kan ervaren wat het modellenwerk inhoudt; zie: www.fourteenmodelacademy.com.

North Model Scouting

North Model Scouting is een afdeling van Fourteen Model Management in Leeuwarden. De scouts en begeleiders van North Models focussen zich op het scouten en begeleiden van modellen die uit het noorden van het land komen, op dezelfde manier als Fourteen Model Academy in Amsterdam.

Meer informatie: www.northmodelscouting.nl

Contact opnemen

Neem contact op met Fourteen Model Management voor meer informatie over onze modellen. Een afspraak bij Fourteen is over het algemeen altijd in het hoofdkantoor in Amsterdam hier hebben wij de beschikking over eigen fotostudio en middelen maar we houden ook regelmatig castingdagen in andere grote steden: Leeuwarden en Brussel.

X