Fourteen Model Management 

Contact

Amsterdam 

info@fourteenmodelmanagement.com

+31 (0) 20 29 000 15

Studio Fourteen

Bos & Lommerplein 280-290 - 1 first and 5th floor
1055 RW Amsterdam

Persoonlijk management

Fourteen Model Management is een boutique sized personalmanagement gevestigd in Amsterdam en Brussel. Fourteen model mangement is een bureau dat zich focust op het ontdekken en begeleiden van nieuw aanstormend talent. Dit betekent dat wij ons bezig houden met het ontdekken van nieuw talent en deze persoonlijk begeleiden. Wij hebben een klein aantal modellen, zodat deze persoonlijk naar de top kunnen worden begeleid. De begeleiders en scouts van Fourteen zijn goed bekend met het toekomstige werkterrein van de modellen. De coaches en scouts hebben dit pad namelijk zelf ook bewandeld. Fourteen kent de hoge eisen die gesteld worden in de modellenwereld als geen ander. Door middel van de jarenlange ervaring van de coaches kunnen wij onze modellen klaarstomen voor het modellenwerk. De modellen krijgen professionele adviezen over houding, voeding, beweging en een gezonde levensstijl.

Fourteen model management werkt samen met gerenommeerde modellenbureaus uit  Parijs, Milaan, New york en London. In samenwerking met deze agents vertegenwoordigen wij onze modellen voor de bekende magazines, cosmetica lijnen en modehuizen en toonaangevende professionals. De scouts en begeleiders van Fourteen model management begeleiden de modellen altijd persoonlijk naar de castings in het buitenland. 

Fourteen Model Academy

Bij Fourteen model management geloven wij niet alleen in de kracht persoonlijk management maar zetten wij ons ook vooral in op de ontwikkeling van een model. In samenwerking met voedingsdeskundigen, lifestyle-, houding- en sportspecialisten bouwen wij een stevige fundering op voor de carriere van onze modellen.

In samenwerking met 's werelds grootste internationale agenten organiseren een paar keer per jaar een dag waar je kan ervaren wat het modellenwerk inhoudt, zie: www.fourteenmodelacademy.com

Contact opnemen

Neem contact op met Fourteen Model Management voor meer informatie over onze modellen.

Een afspraak bij Fourteen is over het algemeen altijd in het hoofdkantoor in Amsterdam hier hebben wij de beschikking over eigen fotostudio en middelen maar we houden ook regelmatig casting dagen in andere grote steden: Heerenveen en Brussel.


 

Women

Jursten van der Linden
Jursten@fourteenmodelmanagement.com

Men

Adelaide Luzy
Adelaide@fourteenmodelmanagement.com

 

Model Academy

Paultje Column
Creative director / model coach
info@fourteenmodelacademy.com

Facebook
Instagram

North Models

Jen-ai Monsma
Model scout
info@north-models.nl

Ben je gescout in de omgeving van Friesland?
neem dan contact op met Jen-ai voor een afspraak in Joure of Leeuwarden.

Brussels (Scouting)

Ben je gescout in Belgie?
neem dan contact op met Marieke voor een afspraak in Brussels of Antwerpen.

info@fourteenmodelmanagement.com

X